Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Gezondheidscentrum Berghem

HomeGezondheidscentrumGezondheidscentrum Berghem

Project informatie

Dit gezondheidscentrum is gevestigd in een oude meisjesschool, waarbij we de karakteristieke buitengevel, tevens een beschermd dorpsgezicht, wilden en moesten bewaren. De gevel en twee zijmuren hebben we dus laten staan, de rest is gesloopt. Het pand is opnieuw opgebouwd, waarbij we de prachtige aspecten van de oude meisjesschool hebben gecombineerd met een moderne stijl. Alle ruimtes staan met elkaar in verbinding en door gebruik van glazen wanden hebben we ook zicht gecreƫerd op het naastgelegen oude klooster. Dit zo belangrijke pand in Berghem hebben we een mooie nieuwe invulling mogen geven en huisvest volgende disciplines:

Apotheek
Huisartsen
Fysiotherapie
Tandartsen
Verloskundige
Psychologen
Logopedie
En diverse verhuurruimten

Voor de realisatie van de verbouw en nieuwbouw van het gezondheidscentrum hebben we de LHV publieksprijs (2017) in ontvangst mochten nemen.

Ook is er een aflevering geweest op RTL4 over onze rol in de ontwikkeling van het gezondheidscentrum. Kijk de aflevering hier terug.

gezondheidscentrum-berghem-4a
gezondheidscentrum-berghem-5a