Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Dierenkliniek

HomeDierenkliniek

We hebben ruime ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van kleine en grote, nieuwbouw en verbouw, nationale en internationale apotheken, maar ook in het (tijdelijk) huisvesten naar bijvoorbeeld port-a-cabins zolang er werkzaamheden zijn in uw apotheek. Iedere pand is uniek en dus is ieder ontwerp uniek; Soms hebben we een beperking in een ontwerp, door welke omstandigheden dan ook, en soms vegen we alles leeg en beginnen we opnieuw met het invullen van bijvoorbeeld een bestaand pand.  Ook is de werkwijze van iedere apotheker anders, echter zijn aspecten als functionaliteit, privacy en logistiek voor iedereen gelijk.

Wij werken volgens de richtlijnen van de GMP en ontwerpen alles in overleg met apotheker en/of personeel. Uiteraard wordt er ook ingespeeld op de wensen van de patiënten.

In vrijwel alle gevallen adviseren wij ook in het gebruik van kleur, materiaal en overige styling. Niet iedereen is zich ervan bewust, maar er zijn tientallen opties als het gaat om bijvoorbeeld verlichting, gebruik van folies, maar ook voor functionaliteit zoals onder andere gebruik van materialen voor geluidsdemping/absorptie.